потентност

Хапчета за уголемяване на пениса. Наистина ли работят ли?

Хапчета за уголемяване на пениса

Как да увеличите пениса? Този въпрос е зададен от много мъже, които не са доволни от размера на своето “оборудване”. Има много начини да уголемите пениса си. Някои от тях са инвазивни – те изискват операция с помощта на скалпел или инжекция. Другите са неинвазивни и обикновено се свеждат до използването на помпи или разширители. Но има и друг начин, който е отговорът на въпроса как да увеличите естествено пениса си. Разбира се, аз говоря за хапчета за пениса. Бихме искали да разгледаме този метод, по-специално, защото много хора по целия свят са избрали този вид лечение. Дали таблетът пенис работи и оставя трайни резултати? Прочетете нашата статия, от която ще научите цялата необходима информация.

Мъжете питат: как да увеличите пениса?

Един от въпросите, адресирани до лекарите специалисти от мъже, които са недоволни от тяхната “мъжественост” е следното: как да разширите пениса? И как да го направите, разбира се, без да навредите на вашето здраве и риска от импотентност? Много сексолози и хирурзи се опитват да обяснят на пациентите си, че размерът им не е важен, а техниката, взаимното познаване на техните органи и съвместните разговори с партньора за сексуалните нужди. Въпреки това много хора се оплакват от размера на пениса и решават да вземат въпросите в свои ръце.

Разширяване на пениса

За да разберете как да увеличите пениса с помощта на домашни методи, струва си да проучите по-отблизо спецификите, специално разработени за тази цел. Има много различни продукти за разширяване на пениса на пазара. Мъжете често избират гелове, които ви позволяват да постигнете по-силна ерекция и в същото време дайте на “малкото” приятна миризма и вкус! Тези видове гелове за пенис ще бъдат оценени, особено от двойки, които обичат да разнообразяват устните игри. Друго решение, което често се избира, е кремове за разширяване на пениса. Те изискват системна употреба, а работата им е подобна на работата на гелове.

Без значение колко насърчаваме ефектите на гелове и кремове, хапчетата за разширяване на пениса са най-популярни в продължение на много години.

Дали хапчета за разширяване на пениса наистина работят?

Много мъже търсят естествен метод за уголемяване на пениса. Онлайн форум, посветен на тази тема, е пълен с богата информация. Ако ги разгледаме по-подробно, няма да научим нищо специално. Хапчета за работа с разширяване на пениса, но всички останали!

За да повлияете на размера на “оборудването” чрез таблетки, първо трябва да разберете, че това, което е от значение, не е цената, а не броят таблетки на опаковка, а съставът на препарата.

На първо място, трудно е да си представим, че приемането на хапчета може значително да повлияе на размера на пениса. Ако беше толкова очевидно, всички хора по целия свят ще го имат … на колене!

Независимо от това, което четете в онлайн форума, трябва да признаем, че хапчетата за разширяване на пениса работят не само по дължината, но и по периметъра.

Как да увеличите естествено пениса с хапчета?

Използвайки лекарства за увеличаване на пениса под формата на таблетки, ние осигуряваме на тялото съставки, които допринасят за увеличаване на кръвния поток към пениса, така че увеличаващият се ефект да се вижда почти веднага. По-продължителното използване на хапчета прави пениса по-дълъг и по-голям и това води до по-дълбоко сексуално преживяване.

Естественото разширяване на пениса се фокусира главно върху използването на оптимално подбрани съставки. Важно е не само броят на съставките, но и правилните пропорции!

Съставки, които могат да увеличат размера на пениса:

  • L-аргинин,
  • Корен от женшен,
  • Сминдух
  • Палма Серноа
  • Якорси пълзеше
  • Лимонена трева китайски
  • Шафран.

Когато търсите доказани и ефективни хапчета за уголемяване на пениса, трябва да обърнете внимание на лекарствата, които съдържат горепосочените компоненти.

Как ефективно да увеличите пениса си с хапчета?

Най-добрите хапчета за уголемяване на пениса струват около 200 лев. На тази цена може да се очаква нещо повече. Подготовката на известни марки съчетава няколко други функции.

Използването на природни средства помага за подобряване на качеството на сексуалния живот. Използвайки хапчета за увеличаване на пениса с течение на времето, ще почувстваме как расте жизнеността и сексуалният апетит се увеличава. Дължим това действие главно на майката на природата, която е дала на много растения увеличен ефект върху мъжкото либидо.

Още нещо …

Много хора имат ерекция много рядко – най-често след сутрешно събуждане. Таблетките за уголемяване на пениса могат да променят това условие. Ерекция ще се случи с всяка еротична мисъл, която ще се роди в главата ви! По-силните ерекции означават още мъжество! Като използвате хапчета, можете да си позволите по-дълъг и по-интензивен секс. Можете да имате връзка по-често, и по-чести “пениса тренировки” ще направи по-големи. Това са допълнителни ползи, за които заслужава да се провери силата на капсулите.

Таблетките за уголемяване на пениса, като ПРОДУКТ, също отговарят за стимулиране на тялото преди производството на важни хормони – тестостерон и хормон на растежа. Те са отговорни за сексуалните възможности, както и за развитието на тъканите

Използването на капсули е удобен и изключително дискретен метод. Много производители предлагат таблетки за уголемяване на пениса директно в шкафчето, благодарение на което сте напълно анонимни!

Какъв метод за разширяване на пениса да изберем?

Вече знаете как работят хапчетата за разширяване на пениса, но всеки трябва да има избор и да научи повече за други налични методи, които ще направят твоят “малкия” голям!

Уголемяване на пениса – хирургия

Хирургическото разширяване на пениса е процедура, извършена под наблюдението на специалист в областта на хирургията. По време на процедурата връзките се изрязват, което води до намаляване на пениса, който визуално изглежда по-голям. За съжаление, този метод на мъжете ефективно обезсърчава цената и възможността дори за постоянна импотентност.

Уголемяване на пениса с хиалуронова киселина

Лечението се извършва в много клиники по естетична медицина. Първо, пациентът получава анестезия и след това хиалуронова киселина се инжектира в пениса му. Когато избирате този метод за уголемяване на пениса, не е нужно да се притеснявате за болката. След лечението, сексуалното въздържание е необходимо за около месец. За съжаление, хиалуроновата киселина се абсорбира след около 2 години, така че лечението трябва периодично да се повтаря, за да се поддържа ефектът.

Пневматични помпи и разширители

Помпите и удължителите са специализирани устройства, които се използват в личния живот във вашия дом.

Действието на помпата ви позволява да “запечатате” много повече кръв в тъканите на пениса, което трябва да увеличи размера на пениса и да противодейства на еректилната дисфункция.

На свой ред разширителят е устройство, което трябва да се използва няколко часа на ден. Нейната функция е да разтегли тъканта на пениса, но всичко се случва без да се чувства болка или дискомфорт.

И двата метода имат своите поддръжници и противници. Разбира се, хората, които са системни и търпеливи, ще ги изберат. Що се отнася до ефектите, спирането на използването на помпа или разширение води до връщане към оригиналния размер.

Уголемяване на пениса – Упражнение

Има и друг метод, за който не можем да забравим – упражнения за разширяване на пениса. Тук обаче се изисква и редовността на използваните упражнения. В интернет, със сигурност ще намерите много уроци, които ще ви покажат как да правите тези упражнения стъпка по стъпка. Използвайки този метод, трябва да получите около 30 минути свободно време на ден. Помнете – бъдете внимателни!

Средният размер на членовете – нищо, за което да се притеснявате?

Ние пишехме за размера на пениса за жените по-рано в статията: Дали размерът на пениса оказва значително влияние върху жените? Изследванията, проведени през 2015 г., показват, че много мъже, когато представят своя размер в Интернет, значително преувеличават размера на пениса. Оказва се, че средният размер на пениса при еректилно състояние е 13,12 см! Разбира се, има големи и по-малки пениси, и всеки човек в света има различен.

Що се отнася до очакванията на жените за идеалния размер на пениса, те очакват размер от около 15 см. Учените обаче не са сигурни дали разликата в размера от 2 см между 13 и 15 см може да осигури на жената по-голямо удовлетворение по време на секса. Женската вагина е гъвкава и може да се адаптира към различни размери на мъжкия член.

Резултатът

След като прочетете тази статия, вече знаете как работят хапчетата за разширяване на пениса и знаете за други методи, които ви позволяват да увеличите “оборудването” си. Как да използвате това знание зависи от вас. За много хора недостатъчният размер на пениса е причина за фригидност, ниско самочувствие и трудности при установяването на връзки с жените. Ако нещо ви задоволява, опитайте да го промените.

По-долу е даден кратък преглед на хапчетата за разширяване на пениса, които по наше мнение са най-добрите налични на пазара днес.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top