потентност

Размерът на пениса има ли значение?

таблетки на пениса

Мъжете, особено младите хора, са обсебени от пениса. Разсъжденията за идеалния размер на пениса се отнасят по-специално за мъжете, които са все още в първото сексуално иницииране. – Дали размерът на пениса ми е достатъчен, за да угоди на жена? Няма ли да се смее на мен? Ще бъде ли доволна? Тези и други въпроси често влизат в главата на момчета, които имат комплекси срещу размера на пениса. Решихме да проверим какво мислят жените за размера на пениса. Има ли загриженост на мъжете относно величието на пениса? И ако е така, какъв размер пенис е идеален за жени?

Въпрос за специалист – как да увеличите пениса си?

Здравейте. Аз съм Марк, аз съм на 17 години и малко се притеснявам за размера на пениса ми. В еректилното състояние тя е с дължина приблизително 12 см. Когато е в покой, той е много по-малък. Най-лошото от всичко, когато навън или след плуване в басейна е студено. Тогава пенисът ми почти изчезва. Имам добро тяло, аз съм висок 185 см и тежи 90 килограма, но за съжаление размерът на пениса ми не отговаря. Аз съм девствен, и аз се чудя дали ще отговори на очакванията на моя партньорска програма с такива размери? Трябва ли да разширя пениса си?

отговори на:

Скъпи Марк, няма защо да се тревожиш. Подобно на теб, много други хора от твоята възраст са твърде загрижени за размера на пениса. Няма абсолютно никаква причина за това. Средният размер на пениса е около 13 см. Майката-природа на един човек щедро възнаградена, втората е по-скромна. Проблемът с намаляването на члена под влияние на студ или вода е съвсем естествен и не бива да предизвиква безпокойство.

Разбира се, има култа към големия пенис в интернет, но всъщност много жени не искат да си легнат с човек, който щедро дарява, защото се страхуват от болка. Понякога дори са уплашени. Не забравяйте, че не размерът и периметърът не са важни, а техниката и правилното отношение към жената, която ще й даде максимално удоволствие. Затова, вместо да мислите за размера на пениса, помислете как вие и вашият партньор може да почувствате сексуално удовлетворение. Желая ви късмет.

Собствената мания на тялото

Мъжете, като жените, са обсебени от тялото си. Жените непрекъснато губят тегло, проверяват нови диети, опитайте с естествени методи, за да увеличат бюста си. Въпреки това мъжете обикновено се грижат за размера на пениса. Интересното е, че този проблем засяга мъжете по целия свят. Загрижеността за размера на пениса се подхранва от много различни източници. Често се публикуват резултати от изследвания, които показват, че жените определено предпочитат по-големите членове. Интересното е, че повечето от тези проучвания не са проведени въобще и техните очаквани резултати трябва да въведат само ненужно объркване. Разбира се, много от вас са забелязали, че терминът “мъжественост” често се отнася до пениса. Така че, колкото по-голям е пенисът, толкова по-голям е “мъжкият” мъж? Нищо подобно!

Какво казват проучванията за размера на пениса?

Много момчета вярват, че голям пенис трябва да върви ръка за ръка със структурата на тялото. Колкото повече съм, толкова по-болезнен е моят пенис. Преди да започнете да се притеснявате за размера на пениса си, помислете за причините. Резултатите от проведените през 2015 г. проучвания за група от 15 000 мъже от цял ​​свят ясно показват, че страховете за размера на пениса са неоснователни. Тези изследвания показват, че средната дължина на пениса при мъжете, изследвана по време на ерекция, е около 13,12 см. Това изобщо не ни изненадва, но може да изненада много хора, които често могат да се похвалят с впечатляващия размер на пениса си в онлайн форуми. 18 см, 20 см, 24 см – можете да прочетете такива коментари. За съжаление, джентълмени често са склонни да надценяват резултатите от измерванията и често дори с няколко сантиметра!

Какъв е идеалният размер на пениса за жена?

Вече знаем, че средният пенис е малко над 13 см. Въпреки това, когато става въпрос за очакванията на жените относно идеалния размер на пениса, този размер е около 15 см. голямо сексуално удовлетворение. Има много признаци, че няма.

Поддържайте здраво разстояние

Пресата, интернет, и по-специално Facebook и Инстаграм ни бомбардират с информация за живота на другите. Следим живота на знаменитостите. Вярваме, че те са съвършени и имат прекрасен живот. Следвайки този начин на мислене, ние самите се опитваме да станем съвършени. Разбира се, няма нищо лошо да се грижиш за себе си. Проблемът възниква, когато наблюдаваме съществуването на други хора и попадаме в комплекси. Това важи и за размера на пениса. Информацията, разпространявана в интернет, често е преувеличена и няма нищо общо с действителността. Следователно много хора започват да мислят за размера на пениса и да си задават въпроса: вярно ли е, че всичко е наред?

Разширяване на пениса през 21-ви век

Живеем във време, когато медицината е напреднала далеч напред. Всеки има право да взема решения за телата си, а ако искате да увеличите пениса си, можете да го направите! Методите са много инвазивна и неинвазивна, ефективна и съмнителна ефективност.

Хирургически разширяване на пениса

Процедурата се извършва под наблюдението на хирург. Това се дължи на изрязването на сухожилията, което води до снижаване на пениса и разширяване. Това лечение обаче е скъпо и може да доведе до усложнения, като например еректилна дисфункция.

Уголемяване на пениса с хиалуронова киселина

Алтернативен метод е да се уголеми пениса чрез инжектиране на хиалуронова киселина. Тази процедура може да бъде извършена в клиниките по естетична медицина и – важно – този метод не изисква използването на скалпел. Процедурата за инжектиране на хиалуронова киселина в пениса се извършва под обща анестезия, така че не трябва да се страхувате от болка. След операцията трябва да спрете сексуалната активност в продължение на около 4 седмици. Хиалуроновата киселина е естествено вещество, което се абсорбира 2 години след инжектирането. След това лечението трябва да се повтори, ако пациентът очевидно се интересува от повторно инжектиране на елемента.

Уголемяване на пениса – Упражнение

Възможно ли е? Според сексолозите и хората, които са използвали упражненията, това може да се направи. Има много учебници в интернет, които показват как да се правят тези упражнения стъпка по стъпка. Този метод е безопасен, при условие че използваме подходящите упражнения, препоръчани от специалист. Разширяването на пениса с упражнения изисква много редовност. Всеки ден трябва да отделяте от 30 минути на час за трениране.

Помпи за разширяване на пениса

Помпата трябва да се постави върху пениса. Под влияние на формиращия вакуум в кавернозните тела на пениса кръвта тече повече, отколкото в случай на ерекция. Използването на помпата е насочено не само към увеличаване на пениса, но и към противодействие на еректилната дисфункция. Ефектът от увеличаването на пениса с помпата трябва да доведе до дълготрайни резултати, дължащи се на опъване на кавернозното тяло на пениса.

Разширяване на пениса с разширение

Съществуват и устройства за уголемяване на пениса, наречени разширения. Те се използват всеки ден в продължение на няколко часа. Това устройство работи чрез разтягане на тъканта на пениса, но човекът не изпитва болка или дискомфорт. За да наблюдавате първите ефекти, е необходимо да използвате удължител за няколко месеца. По този начин това е начин за увеличаване на срока за пациента. Много мъже, използващи удължителни кабели, са виждали странични ефекти, като например проблеми с кръвоснабдяването на пениса. В допълнение, често последствията от използването на удължителен кабел са нестабилни.

Или може би хапче за уголемяване на пениса?

Големите хапчета за уголемяване на пениса винаги са били спорни, защото естествените билкови съставки могат да увеличат размера на пениса? Много хора се съмняват в този метод. От друга страна обаче намираме група хора, които са доволни от употребата на хапчета. Както казват самите момчета, те имат по-силни и по-дълги ерекции, пенисът е по-добре снабден с кръв, а сексуалният апетит се увеличава. Всичко се случва благодарение на естествените растителни екстракти.

Размерът на пениса има ли значение за жените?

Трудно е да се отговори недвусмислено на този въпрос. Колко хора, толкова много нужди. Повечето жени обаче изразяват задоволство от промяната в партньора си. Що се отнася до въпроса за размера и разширяването на пениса, едно е сигурно: в повечето случаи притесненията на мъжете относно размера на “оборудването” са неоснователни. Ако обаче въпреки уверенията на изследователите и сексолозите все още имате съмнения, че техниката е важна, а не размер, можете да използвате достъпни методи за уголемяване на пениса.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top